Sensommer i Søhøjlandet

Søhøjlandet er et helt særligt område. Med sin storslåede natur, der byder på massevis af søer og træer, og beliggenhed tæt på en stribe af større jyske byer er Søhøjlandet et sted med et stort potentiale.

Hvad er derfor mere passende end at lade disse unikke omgivelser danne rammen om aktiviteter, underholdning og firmaevents?

Hos Firmaevents Jylland har vi erfaring med, at Søhøjlandet er et perfekt sted til aktiviteter for personer i alle aldre, og med det danske sensommervejr som prikken over i’et, er der gode chancer for at skabe oplevelser for livet!

Brug naturen i jeres teambuilding

En væsentlig del af Søhøjlandet består af skov og søer – og dette giver en unik grobund for aktiviteter af forskellig karakter.

Kunne I tænke jer at styrke jeres samarbejdsevne? Så er en aktivitet med GPS i eksempelvis Silkeborgskovene en god mulighed for ikke alene at få sved på panden men også for at se nye sider af hinanden. Området mellem Skanderborg og Silkeborg er desuden et mekka for folk, der er bidt af at cykle – derfor er et firmaevent i form af en mountainbike-tur i det fri ligeledes et populært valg.

Gudenåen og Silkeborgsøerne er oplagte områder til aktiviteter på vandet. Her kan teambuilding eksempelvis bestå af kajak- eller kanopolo, og hvis I har andre ønsker, er I velkomne til at indvie os i disse – vi er eksperter i at bruge naturen til teambuilding på meningsfuld og ikke mindst bæredygtig vis.

Sjov i sensommeren

Søhøjlandet er altid et skønt sted at boltre sig, men hvis I ønsker at få det optimale ud af området, gør I klogt i at vælge at afholde jeres firmaevent i løbet af sensommeren. Her er temperaturerne i skovene og i vandområderne nemlig behagelige, mens også naturens generelle frodighed er på sit højeste.

Tre gode grunde til at vælge Søhøjlandet

  1. En smuk og varieret natur
  2. Fantastiske muligheder for aktiviteter både til lands og til vands
  3. Søhøjlandet er et stort område – derfor er der rig mulighed for at finde en lokation tæt på jer!

Mulighederne for at nyde sensommer i Søhøjlandet er mange, og hvis I kunne tænke jer at høre mere om specifikke aktiviteter og underholdning, er I velkomne til at kontakte os.