Samarbejdspartnere

100PLUS

Vi samarbejder med rådgivningsfirmaet 100 PLUS i situationer, hvor vores kunder har behov for egentlig situationsbestemt træning af ledere, sælgere og nøglemedarbejdere.

Endvidere samarbejder vi på opgaver, hvor vores kreative og fysiske aktiviteter, teambuilding m.m. – med fordel kan understøttes af reframing, konkret og målrettet evaluering og feedback – så nye erfaringer, indsigter og forståelser kan anvendes og direkte overføres til dagligdagen i virksomheden. 100 PLUS forbedrer virksomheders konkurrencestyrke gennem udvikling af ledelse, salg og organisation.

Gå til 100PLUS


LejMTB.dk

I samarbejde med LejMTB.dk tilbyder vi teambuilding og events i naturen på mountainbikes på Fyn, Jylland og Sjælland for firmaer og private. Det kan være en stille tur eller en tur med fuld drøn på. Vi guider turen som kan tilrettelægges som et GPS løb, en skattejagt, minirace eller hyggelig skovtur med kulinariske overraskelser undervejs.

Ring for at høre mere på 60 64 34 13

I samarbejde med Den Gode Vino tilbyder vi vinsmagning med udsøgte lækre italienske vine. Vinsmagning som teambuilding og vinsmagning med historier om vinene, produktionen og oprindelsested

 .                 

I samarbjde med On the Road Cocktailbar

tilbyder vi lækre drinks til festen

On the road Cocktailbar 

Cocktailbar til firmafesten

Cocktails til firmafesten

Sammen med Trine Dyrepasser laver vi sjove events med ponyer, slanger og kaniner

 

 

 

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os