Inspiration til dit sommerevent

Teambuilding, foråret er på vej og det er tid at planlægge årets firmaevents

Temperaturerne stiger, det samme gør humøret og vi higer alle efter at komme ud og nyde aktiviteter i naturen til fulde. Hvad er derfor mere oplagt end at stable et underholdende og uforglemmeligt sommerevent på benene?
Hos Firmaevents Jylland ønsker vi, at alle får det maksimale ud af, at vi går årets dejligste årstid i møde med spændende teambuildingsaktiviteter

Aktiviteter med teambuilding og fart over feltet og samtidig tid til fordybelse

En god teambuildingsoplevelse  – en god event har brug for et godt omdrejningspunkt. Et sådant omdrejningspunkt kan – afhængigt af lyst og temperament – med fordel være en enten indoor eller outdoor aktivitet med teambuilding.

Når det er sommer i Danmark, er der få steder i verden, der kan hamle op med den smukke danske natur og derfor er det oplagt at udnytte dette til at dyrke sport udendørs. Dette kan gøres i form af teambuillding med eventyrløb, teambuilding med  bue og pil og skøre og sjove  sportsdiscipliner. Er du vild med vand er en fisketur, kanopolo og kajakpolo ligeledes oplagte aktiviteter.

Er du i knap så høj grad bidt af sport, kan dit sommerevent i stedet med fordel tage udgangspunkt i aktiviteter såsom kunst, drama, sang og kulinariske opgaver – aktiviteter som gennem fordybelse i højere grad lægger op til at slippe kreativiteten fri.

Fest i det fri

Teambuilding kan fint lægge op til fest. Der er ikke mange events, der runder sjove og udfordrende aktiviteter lige så godt af, som fester gør. Derfor står vi gerne for alt fra mad og drikke til stole, borde og bestik, således at du kan slutte dit sommerevent på festlig vis.

Tillader det danske sommervejr, at spisning og hygge foregår udendørs, sørger vi for at en lun sommeraften danner rammen om festlighederne. Din vigtigste opgave er at nyde det hele.Og er det regnvejr rykker vi ind i vores store sal.
Har du lyst til at gribe chancen for at lave et succesfuldt sommerevent, og som potentielt kan udvikle sig til en årlig tilbagevendende begivenhed, er du velkommen til at kontakte os hos Firmaevents Jylland og høre mere om, hvordan vi kan skabe præcis den sommerevent, du drømmer om – og den teambuildingdag I sent glemmer