OM OS

Vi er sat i verden for at hjælpe dig med at udvikle din organisation og din virksomhed og for skabe gode relationer både mellem medarbejdere intern og ledelse og medarbejdere. Målet er at øge trivsel og vækst. Midlet er teambuilding, øget kommunikation, mere humor, bedre samarbejde. Teambuildingsøvelser med en kombination af kreativitet, alvor, leg og læring.

Vi dyrker gennemtænkte processer med sjove og berigende oplevelser hvor alle får succes. Vi sigter efter at alle bidrager med det de er bedst til, i en atmosfære af tryghed og tillid og åbenhed.

Mange medarbejdere går ned med stres eller søger væk til andet job hvis arbejdsmiljøet ikke er i top. Viden og kompetencer forsvinder ud af virksomheden. Det stiller krav til alle medarbejderes måde at agere på i virksomheden. Det stiller krav til at alle tager eget ansvar for deres handlinger og reaktioner. Det stiller særlige krav til ledelsen at der er focus på både det fysiske og det psykiske miljø – og hvordan man passer på hinanden.

Vi flytter alle ind i en anden kontekst – hvor de kendte og daglige roller forsvinder og muligheder for nye fælles indsigter opstår.

Vi har mange bud på, hvad der kan gøres for at øge kommunikationen, kvaliteten og trivslen på arbejdspladsen. Mange virksomheder tager selv ansvar for denne proces – så vi vil gerne hjælpe de, der ikke selv overskuer det – ikke selv har tid til at planlægge det og afvikle det. Vi vil hjælpe jer med at få gladere medarbejdere – for glade mennesker yder mere, er mere kreative og innovative og skaber en bedre virksomhed og i sidste ende en bedre verden.

Undertegnede – Lars H. Rasmussen – ejer virksomheden og startede Firmaevents Jylland for 13 år siden. Min store passion har altid været friluftsliv,  jeg elsker selv at arbejde kreativt og elsker at arbejde med mennesker. Mine praktiske erfaringer og indsigt henter jeg fra min bagrund som fabriksarbejder, sygehjælper, socialpædagog og voksenunderviser og alle mulige forskellige kurser med menneskelig udvikling som mål-  gennem livet. 

Jeg vægter det autentiske og det personlige møde højt og jeg står inde for at alle vores aktiviteter har et fagligt højt og målrettet niveau.