Personalearrangemenent

 • V.I.P tur

  Forkæl ledergruppen eller hele personalegruppen med en V.I.P. tur
  med total forkælelse.

  I afhentes på firmadressen uanset om det er i Silkeborg, Århus,
  i Nordjylland eller på Sjælland hvor I gør jeres entre på den
  røde løber til bussen.

  Herefter udstyres i med varme, fugtige klude til hænderne og en
  rose til knaphullet – og køres til den hemmelige destination.
  Undervejs i bussen serveres kolde bobler, snacks, lidt tapas og der er evt. musikalsk underholdning.

  Undervejs gøres der pause og der strækkes ben ved kulturelle institutioner
  – f.eks et galleri, et museum eller et stadion skal besigtiges bag kulissen.

  Ved slutmålet er der linet op med en smagfuld buffet med fisk, fugl, salat og spændende oste og tilhørende gode vine og dessert med dessertvine.

  Arrangementet afvikles måske i det grønne i Søhøjlandet – måske ved havet på Nordsjælland – i et telt eller på et gammelt slot.

  Under maden kan der arrangeres forskellige indslag og overraskelser – en kendt fodboldspiller eller kendt sanger indtager rummet og underholder inden hjemturen hvor der i bussen serveres forskellige cocktails og snacks.

  Der stilles ingen krav til deltagerne ved dette arrangement – det
  handler om deltagernes totale nydelse – total forkælelse – at de får en overdreven luxusoplevelse sammen. En oplevelse som deltagerne ikke lige havde regnet med.

  V.I.P ture arrangeres overalt i Danmark fra 4 timer til et helt
  dagsarrangement.
  Indhold og tidsprogram tilrettelægges i samarbejde med jer.

  Forhør mere om indhold

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Havkajak på bølgen blå

  Har I lyst til masser af frisk luft og en dag fyldt med leg og læring? Så tag med på bølgen blå i havkajak. Efter seks timer vil I alle være en oplevelse samt en erfaring rigere!

  De uddannede instruktører sørger for alt udstyret og den sikkerhed, der skal til, for at I kan få en behagelig og fornøjelig dag i hinandens selskab. Udover lån af udstyr sørger vi også for forplejning under turen.

  Havkajak – en dag på bølgen blå kan afvikles fra maj-oktober. Der skal sættes 6 timer af til dette arrangement, men I kommer ikke til at kede jer! Arrangementet kan bookes for en gruppe på 12-24 personer.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud nu på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Kanotur med aktivitet/forlpejning

  Indhold kommer snart…

 • Whiskysmagning

  Indhold kommer snart…

 • MBT tur i det grønne

  Lyder en guidet mountainbiketur i eksempelvis Marselis skoven (Århus), Silkeborg skovene eller Rude skov (København) som noget for dig? Hvis ja, så står instruktører klar til at lede dig gennem de både skønne og udfordrende områder i naturen.

  Er du nybegynder eller har erfaring med mountainbike, gør ingen forskel. Turene bliver nemlig alle tilrettelagt med en kombination af teori og praksis, så alle kan være med. Med denne kombination fokuseres der på, at oplevelsen bliver sjov, lærerig og udfordrende for alle de forskellige deltagertyper. Alt sammen med naturen som baggrund.

  Den teoretiske del af kurset vil tage udgangspunkt i de udfordringer, der kommer i forbindelse med brugen af et nyt træningsredskab – i denne forbindelse mountainbiken. I den anden halvdel af kurset, nemlig den praktiske, vil du blive introduceret for såvel tekniske øvelser som leg på mountainbiken. Desuden fokuseres der på at give dig nogle elementer til, hvad der kan give dig sikkerhed i mountainbiketræningen.
  Alt i alt kan kurset hjælpe dig til at finde ud af, om mountainbike er noget for netop dig!

  Idet vi sørger for alt udstyr til turen samt frokost i løbet af dagen, skal du kun medbringe praktisk tøj i forhold til vejrudsigten samt drikkedunk. Det vil desuden være en god ide at medbringe skiftetøj samt en energibar. Løbebukser og tætsiddende kondisko/løbesko er den anbefalede påklædning til turen.
  Al information i forbindelse med deltagelse sendes på mail senest 14 dage før kursets afholdelse.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Cirkus - og jongleringsworkshop

  Fimaevents Jylland tilbyder jongerlingsworkshop ved Ry Outdoorfestival første weekend i juni mdr. for både børn og voksne.

  Festivallen tilbyder en stor mængde udendørs aktiviteter torsdag, fredag, lørdag og søndag- læs mere på Ry outdoor om de mange spændende tilbud, hvor du også køber adgangskort.
  Jongleringsworkshoopen foregår på Siimtoften lørdag og søndag og varer en time.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Personalefest med tema

  Indhold kommer snart…

 • Frokost i det grønne

  Indhold kommer snart…

 • Musik og fællessang til festen

  Indhold kommer snart…

 • Over grænsen uden pas

  Et 24 timers natløb igennem skov og mark – med en masse fysiske og psykiske udfordringer og opgaver der skal løses undervejs.

  Sammen med instruktøre der b.la. har stor erfaring fra hjemmeværnet – “De grønne mænd” afvikler vi et “Flygtningeløb” hvor det for grupperne handler om at komme frem til målet – “Det forjættede land” – uden at blive set – uden at blive fanget og uden at blive afhørt.

  Alle køres først med bind for øjnene til et ukendet område i bus eller på lastbil – udstyres med nye identiteter og en livshistorie, let forplejning, lidt udstyr f.eks en lygte, andet beklædning og et kort.
  Alle personlige egndele inddrages – herunder mobiltelefoner – dog ikke evt. medicin.
  Grupperne skal holde sig skjult undervejs på flugten, for ikke at blive fanget og sendt retur eller blive afhørt af “de grønne mænd,” der lurer overalt i skoven og meget gerne vil vide alt om deres identitet – hvor de kommer fra og hvor de skal hen.

  Start kl. 21 og slut kl. 9 om morgenen.

  Grupperne skal undervejs finde frem til en lysning i skoven omkring kl. 24 hvor der er varme drikke og lidt varm mad – samt nye informationer. Her holder de venligtsindende “Skovboer” til.
  Derefter skal grupperne videre til et nyt sted hvor der skal laves ly for natten så de kan sove. Her ligger soveposer, liggeunderlag og presseninger klar. Søvnen bliver dog afbrudt efter ca. 90 min. af “de grønne mænd” med stor larm – og så er det med at tage flugten og komme videre inden man fanges.
  Ved slutmålet ca. kl. 8 – “Det forgjættede land” – er der lækker morgenmad med kaffe, the og rundstykker, ost og syltetøj – og så går turen hjemad igen – til egen seng.

  Arrangementet kan afvikles i det Midtjyske Søhøjland og overalt i nærheden af lidt større skovområder og marker med fri adgang.

  Velegnet som teambuilding, ledertræning for voksne og som oplevelseser for de ældre skoleklasser, ungdomsskoler, højskoler, daghøjskoler, der ønsker spændende udfordringer.
  Alle med almindlig førlighed og kondi kan deltage.

  Arrangementet kan tilrettelægges specielt for grupper med handicaps.

  Forhør om flere detaljer på dette arrangement på telefon – eller book et gratis og uforpligtende møde på: 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Temafest

  Skal i til cowboy eller mexicaner fest – vi har iderne og energien til at tilrettelægge det store arrangement. Måske et cirkustema med jongleringsworkshops for op til 450 deltagere over 2 timer – eller sjove underholdnings indslag hvor alle sakl på gulvet og agerer. Fortæl os blot hvor vildt det skal være – og i får et uforpligtende tilbud.

 • Jubilæumsfest

  Indhold kommer snart…

 • Faldskærmsudspring

  Faldskærmsudspring

  Alle uden erfaring kan efter en kort sikkerhedsinstruktion prøve et spring sammen med en erfaren springer og instruktør – 2 personer i en faldskærm.
  Jeg tilbyder udspring over det meste af Danmark – forhør om muligheder og priser i forhold til antal deltager og startmuligheder fra landingsbane i dit lokalområde. Priser og tariffer veksler fra landingsbane til landingsbane og afstande – så forhør gerne om jeres pris.
  Det vækker stor opsigt ved festen eller jubilæumet når hovedpersonen melder sin ankomst fra luften – og lander på græsset lige uden for huset.
  Udspring fra luften kombineres med andre “Drengerøvs – og tøse aktiviteter på jorden for den øvrige gruppe inden spring eller mens man venter. Det kan f.eks være “Bue og pil” “Pistol – eller luftbøsseskydning ” eller “Skør sport”
  Pris eksempel: 10 deltagere med et udspring til hver og 3 forskellige aktiviteter på jorden: 28500 kr. incl. moms.

  Der kan tilkøbes foto og filmmoptagelse fra springet som man får med hjem på et usb stik. pris. 745.
  Pris exembel for et udspring incl. diplom og en flaske mosserende vin så der kan skåles efter landing: 2350 kr.
  Bemærk at vejr og vindforhold kan betyde aflysning/ udsættelse af arrangementet da sikkerhed har høj prioritet.

  Ring gerne og forhør mere og book i god tid eller bestil et gavekort på et spring til en du holder af her: 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Lederskab og stresshåndtering

  Personlig lederskab og stresshåndtering for teams, de enkelte medarbejdere og ledelsen. Alle kan udvikle langt større motivation, overskud og trivsel, både i arbejdesmæssige og private forhold.
  Vi tilbyder længervarende forløb med fokus på stresshåndtering og stress forebyggelse – samt hvorledes man tager bedre ansvar for en postitiv adfærd og fokuserer på det, der er bedst for en selv og organisationen. Forløbet er med fokus på ballancen mellem kroppen og hovedet – tanker, sind og adfærd.
  Der indgår i forløbet en række praktiske, kreative, æstetiske udfordringer og en del terapeutiske redskaber og individuelle samtaler.

  Forhør mere om indhold og pris.
  VI aflægger gerne jeres virksomhed et besøg, så I kan høre mere omkring indholdet.

  Forløbet afvikles i samarbejde med min samarbejdspartner Bente Tranekær.
  Bente siger om sig selv:
  “Med mange års erfaring i sparring med mennesker i udvikling samt en bred teoretisk baggrund med anerkendte uddannelser indenfor psykologi, kommunikation, samtaleterapi og kropsbevidsthedsterapi, sikrer jeg i samarbejdet en vedvarende effekt.
  Et af mine vigtige livsmål er at inspirere mine kunder til at skabe sig et liv og tage ansvar for dette, hvor der er langt større fokus på glæde, nutid, fremtid, muligheder og succes”.

  Læs mere om Bente på https://tranekaer-consult.dk.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Værdiafklaring

  VÆRDIAFKLARING – FASTSÆTTELSE AF NYE UDVIKLINGSMÅL – NYT BRAND

  Med utraditionelle og sjove kreative processer deltager vi i udviklingen af jeres organisation.

  Visonerne bygges bl.a. med diverse materialer i skulpturer – en unik vej til fælles forståelse af den enkeltes drøm om fremtiden – vejen til “fælles fodslaw”.

Du har en sjov idé
- Vi får det til at ske!

Vi tilrettelægger arrangementer overalt i Danmark - og tager os af ALT det praktiske.

Forhør om mulighederne - vi sender et uforpligtende tilbud.

Ring på 60 64 34 13 eller udfyld kontaktformen.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os