Udendørs aktivitet

På denne side finder du en nogen af vores teambuilding aktiviteter. Du kan finde alt fra skøre sportsøvelser til bueskydning og madlavning. Vi har et bredt udvalg af fantastiske aktiviteter og vi er sikre på, at du kan finde en, der passer perfekt til jeres næste firmaevent. Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter ved at klikke på ”læs mere” under de forskellige kategorier. Du kan også læse med lige her, hvor du kan få et kort og overskueligt overblik over vores fantastiske udendørs teambuilding aktiviteter, der både sætter gang i kroppen og smilebåndet.

Find hinandens styrker med udendørs teambuilding

Teambuilding er en fantastisk måde hvorpå, man kan forbedre arbejdsmiljøet på diverse arbejdspladser. Teambuilding kan hjælpe jer med at blive bedre til at samarbejde. Derudover styrker det den sociale relation mellem medarbejderne. Hos Firmaevents Jylland er vi specialister i at arrangere og planlægge teambuilding aktiviteter, der både er sjove, udfordrende og lærerige. Der er lidt for enhver smag, så tag et kig blandt vores udvalg af udendørs teambuilding aktiviteter lige ovenover, og book lige præcis den rette aktivitet til jer allerede i dag.

Udendørs teambuilding aktiviteter udover det sædvanlige

I kan eksempelvis prøve vores sjove teambuilding program: Skør sport. Som navnet indikerer, er det her en teambuilding øvelse fyldt med anderledes og sjove sportsformer, hvor I dyster i hold i en række discipliner. Disciplinerne kan eksempelvis være skiskydning eller blindegolf. En ting er sikkert, og det er, at I med garanti kan få et godt grin, udfordre hinanden og komme en smule på glatis. I kan samtidig selv være med at planlægge programmet ud fra egne interesser. I samarbejde med vores dygtige instruktører, laver I det fedeste program fyldt med sjove aktiviteter. I kan deltage alt fra 12 til 200 personer, så her får I altså en udendørs teambuilding aktivitet, hvor alle kan være med.

Sæt koncentration og fokus på prøve

I kan også prøve kræfter med bueskydning hos Firmaevents Jylland. Her bliver jeres koncentration og fokus sat på prøve. Det fede ved teambuilding er, at man kan prøve noget nyt – også selvom man ikke nødvendigvis er god til det. Det handler om at kaste sig ud i det, og bare have det sjovt. Til bueskydning som udendørs teambuilding aktivitet, vil I blive instrueret i, hvordan man skyder og selvfølgelig også de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. I kan med fordel kombinere denne teambuilding øvelse med vores arrangement med jagtgeværskydning og skydning med luftgevær. Her kan I tjekke kategorien ”Skyd og æd” ud, som tilbyder en kombination af alle disse elementer.

Kom tæt på naturen – i sikker afstand

Til Skyd og Æd følger vi konceptet fra det populære tv-program ”Nak og æd”. Dog skyder vi ikke efter levende dyr, men skyder i stedet efter lerduer, med bue og pil og med luftgevær. I dyster mod hinanden på hold, og det handler om at skyde bedst, for dermed får man serveret den bedste middag bagefter. Efter skydningen består arrangementet altså af en hyggelig fællesspisning, hvor vi sørger for bestik, drikkevarer, grill, kul, brænde og det helt perfekte sted. Denne udendørs teambuilding aktivitet bliver selvfølgelig udført med hjælp fra dygtige instruktører, der altid sørger for, at sikkerheden er i top.

Teambuilding til vands og til lands

Har I lyst til at komme ud på vandet, er kajakpolo lige noget for jer. Kajakpolo er en fed sport, hvor mange kommer en smule på udebane. Man dyster i hold om at få bolden i mål, og det er altså sværere end, man lige tror. Denne udendørs teambuilding aktivitet kombineres med andre sjove udfordringer på land og til vands. Så har I lyst til at udfordre jer selv, og samtidig deltage i en fantastisk teambuilding øvelse, der forbedre jeres samarbejdsevner, er kajakpolo det helt rette valg.

I kan også tage et kig på vores fede teambuilding øvelse, hvor I skal prøve kræfter som hemmelige agenter. I vil blive udsat for forskellige missioner i løbet af to timer, hvor I både skal bruge kroppen og hjernen. I vil skulle samarbejde om at bryde gåder og knække koder, alt imens tiden selvfølgelig tikker – og det handler om at blive færdig først. Så har I lyst til at udfordre jer selv, og blive bedre til at holde hovedet koldt i pressede situationer, er det her den perfekte teambuilding øvelse for jer.

Altid professionelle arrangementer

I kan læse meget mere om alle de forskellige teambuilding aktiviteter, som vi tilbyder her hos Firmaevents Jyllands øverst på siden. Vi har lavet et udvalg, der gerne skulle ramme enhver smag, og derfor kan I helt sikkert finde den perfekte teambuilding øvelse til jeres næste firmaevent. Udendørs teambuilding er helt sikkert værd at prøve kræfter med, og vi garanterer jer de bedste omgivelser. Alle aktiviteter bliver udført vha. vores dygtige instruktører, der altid leverer topprofessionel service. Vi glæder os til at møde jer til en dag fyldt med sjove teambuilding øvelser.