Cirkus og jonglering

Deltagerne instrueres først i denne teambuilding til brugen af en række forskellige cirkusremedier. Det er kegler, bolde, hulahopringe, stylter, tallerkener på pind, svingpois, vimpler, ballancebrædter osv. Deltagerne øver sig derefter og gruppen skal nu selv sammensætte en lille forestilling, med de forskellig cirkusting.  Dette skal vises for den for de øvrige deltagere. Gruppens fremførelse bedømmes på en række forskellige parameter. En morsom event der kan indgå i et længere forløb og den kan indgå som et festlig indslag til en fest i en times tid.

Firmaevents Jylland har også gode erfaringer med cirkus og jongleringsevent til byfest og vejfest. Jonglering og cirkus er også oplagt til børn – og unge arrangementer – og vi  har flere gange afviklet den ved konfirmationsfester.

Hvad kan teambuilding flytte

Denne event med cirkus og jongleringsworkshop inddrager hele kroppen og den styrker fælleskabet og sammenholdet i virksomheden. Det at opleve hinanden i helt nye roller hvor man er lidt ude af sin komfortzone kan frigive en masse psykisk energi og glæde ved samværet og med humor og et godt grin sammen – ja så går alting lettere.