Indoor teambuilding

Indoor teambuilding med maleri

Indendørs Teambuilding

Hos Firmaevents Jylland kan du finde sjove bud på indendørs aktiviteter. På denne side har vi samlet nogle af vores mange aktiviteter inden for indendørs teambuilding. Nedenfor kan du se hele vores udvalg af indendørs teambuilding aktiviteter, der rammer alle målgrupper. Teambuilding er super godt for at skabe en positiv atmosfære, og en måde hvorpå, vi kan lære hinanden bedre at kende. Derfor er indendørs teambuilding også helt oplagt som firmaevents. Vores deltagere oplever ofte, at deres samarbejde bliver bedre efter teambuilding øvelser. Alle vores teambuilding koncepter er både udfordrende, sjove og lærerige. Vi er sikre på, at I går herfra med et smil på læben. På denne side finder du udvalget af indendørs teambuilding, der kan arrangeres året rundt, da det er uafhængigt af vejret. Du kan tage et kig på det fede udvalg lige nedenunder, og finde den perfekte aktivitet for dig og dine medarbejdere.

Masser af kreative indendørs teambuilding øvelser

I kan bl.a. prøve indendørs teambuilding med kreative opgaver. Her bliver I kastet ud i diverse opgaver, der skal løses på tid. Opgaverne består udelukkende af kreative og æstetiske virkemidler, der bruges til at skabe billeder, bygge skulpturer, skrive digte og udarbejde sjove rollespil. Ved denne aktivitet bruger vi alverdens forskellige materialer, og I bliver udfordret på jeres kreative sider og evnen til at tænke hurtigt. En sjov og hyggelig teambuilding aktivitet, hvor alle kan være med.

Tag også et smut forbi kategorien med teambuilding med cirkus og jongleringsworkshop. Her finder I en teambuilding aktivitet, der kan garantere et godt grin. Deltagerne instrueres i forskellige teambuilding øvelser ved hjælp af diverse forskellige cirkusremedier. I skal både prøve kræfter med kegler, bolde, hulahopringe, stylter, vimpler og meget mere. Det er en aktivitet, hvor de fleste ikke er på hjemmebane, men ikke desto mindre er det super sjovt og den perfekte aktivitet til at styrke samarbejde. Ved denne indendørs teambuilding aktivitet skal deltagerne selv sammensætte en lille forestilling med diverse cirkusremedier for hinanden, og bliver bedømt på forskellige parameter. Dette giver altid anledning til en masse grin og god stemning. Netop denne teambuilding aktivitet passer også perfekt som et festligt indslag til firmafesten, hvor der er plads til sjov og ballade og mulighed for at blive udfordret på ens jongleringsegenskaber.

Smagfuld teambuilding

Er I til et mere stillesiddende event, er vores teambuilding med duft og smage lige noget for jer. Her tilbyder vi et event, hvor I får mulighed for at smage fantastiske gin, rom og whisky fra hele verdenen. Under smagningen vil der også blive fortalt sjove historier om alkoholerne, og I vil med garanti lære en masse om de spændende, originale drikke. Som en del af vores indendørs teambuilding katalog, kan dette arrangement afholdes i grupper, hvor jeres smagsløg bliver sat på prøve, når I skal gætte jer frem til de forskellige alkoholer kun vha. smag og duft. Her er I garanteret et par sjove timer fyldt med gode historier og verdensklasse gin, rom og whisky.

I kan også prøve kræfter med vores sjove teambuilding aktivitet: Den Store Bagedyst. Med inspiration fra tv-programmet, har vi udviklet en sjov, lærerig og lækker dag med indendørs teambuilding. Ligesom tv-programmet bliver deltagerne udfordret på kreativitet, fantasi, håndværk og hurtighed. Dog handler vores udgave af Den Store Bagedyst i højere grad om samarbejde frem for konkurrence. Ud fra simple råvarer fremstiller deltagerne højt belagte smørrebrød og smukke kager. Teambuilding aktiviteten med Den Store Bagedyst er perfekt som firmaevent, da alle kan deltage på lige fod. Det handler om at hygge sig sammen, og alle deltagere vil kunne opleve succes ved denne teambuilding øvelse. Så har I lyst til at sætte fantasien og kreativiteten løs i madens verdens, er Den Store Bagedyst den helt rette indendørs teambuilding aktivitet for jer.

Flyt jeres grænser.

Vil I gerne udfordre jer selv, bruge kroppen og måske flytte nogle grænser, er teater og drama teambuilding lige noget for jer. For mange kan det være grænseoverskridende at lave teater og drama foran andre mennesker, men faktisk er det en fantastisk teambuilding aktivitet, hvor I virkelig kan styrke jeres relationer og samarbejde. Og der er selvfølgelig også plads til et godt grin. I vil blive instrueret af vores dygtige instruktører, der lærer jer kropslige og teatermæssige øvelser, hvorefter I får lov til at arbejde med diverse følelser fra hverdagen. Det kan være opdigtede problemstillinger, der kan udføres som sjove gættelege og statusspil. En super sjov, lærerig og udfordrende indendørs teambuildings aktivitet, som med garanti sætter gang i snakken og udvikler jeres evner indenfor samarbejde.

Du kan se alle vores forskellige teambuilding aktiviteter øverst på siden. Du kan læse mere om, hvad den enkelte aktivitet indeholder, ved at klikke dig ind på den. Teambuilding er en fantastisk firmaevent, der både bidrager positivt til det sociale miljø på arbejdspladsen, men som i høj grad også, kan hjælpe jer med at blive endnu bedre til at samarbejde. Så vælg den aktivitet, I har allermest lyst til. Så sørger vi for den fedeste og sjoveste dag med diverse teambuildings aktiviteter.