Guidet MTB

Lyder en guidet mountainbiketur i eksempelvis Marselisborg skoven eller Silkeborg skovene som noget for dig? Hvis ja, så står instruktørerne klar til at lede dig gennem de både skønne og udfordrende områder i naturen. Med start i Søhøjlandet f.eks ved Auqa i Silkeborg, Himmelbjerget eller ved De små fisk I Sejs.

Er du nybegynder i cykelsporten i skoven eller har erfaring med mountainbike, gør ingen forskel. Vores trails bliver nemlig alle tilrettelagt, så alle kan være med. Der fokuseres på, at oplevelsen bliver sjov, lærerig og udfordrende for alle.  Alt sammen med naturen som baggrund på godkendte cykelruter.

Vi kan tilbyder guidet tur for alle gruppestørrelser og vi bruger typisk flere instruktører for at alle får en god oplevelse. Vi har kapacitet til grupper på 50 deltagere. Vi har cykler, hjelme og det der skal til. Husk selv drikke dunk, skiftetøj og gode sko.

En tur varer typisk fra 2 timer. op til en hel dag og kan fint kombineres med nogle af vores andre aktiviteter før, under eller efter turen. Vi kan arrangere alt logistik og overnatning hvis det ønskes.

Vi kan også tilbyde dig 2,5 timers teknik kursus i MTB.

Den teoretiske del af kurset vil tage udgangspunkt i de udfordringer, der kommer i forbindelse med brugen af et nyt træningsredskab – i denne forbindelse mountainbiken. I den anden halvdel af kurset, nemlig den praktiske, vil du blive introduceret for såvel tekniske øvelser som leg på mountainbiken. Desuden fokuseres der på at give dig nogle elementer til, hvad der kan give dig sikkerhed i mountainbiketræningen.
Alt i alt kan kurset hjælpe dig til at finde ud af, om mountainbike er  for netop dig!

Idet vi sørger for alt udstyr til turen samt evt. forplejning, skal du kun medbringe praktisk tøj i forhold til vejrudsigten samt drikkedunk. Det vil desuden være en god ide at medbringe skiftetøj samt en energibar. Løbebukser og tætsiddende kondisko/løbesko er den anbefalede påklædning til turen.

Vi samarbejder b.la. med: MTBGuide i Silkeborg.