Kontakt

 • Ud af sumpen

  Teambuildingsopgave der kræver tydelig kommunikation, strategi og kropslig kontrol. Deltagerne skal ind i “Sumpen” – et afgrænset område. De skal hente forskellige ting ud med forskelig point.
  Gruppen er i denne opgave virkleig afhænging af alles deltagelse. Der skal træffes hurtige beslutninger og den kan ikke løses hvis ikke alle er opmærksomme.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

  Read more

 • Skør sport

  Skør sport er, som navnet ligger op til, anderledes og sjov sport. Holdende dyster i en række discipliner, det kunne f.eks. være skiskydning og blindegolf, og så gælder det ellers bare om at få flest point.

  Vores kreative instruktører sammensætter aktiviteterne ud fra jeres ønsker og behov og sørger for, at alle deltagene bliver guidet igennem et par sjove og aktive timer. Aktiviteten kan afvikles hele året og for et deltagerantal på 12-200 personer.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Bue og pil

  Robin Hood dyst.

  Dyst mod kollegaer og venner i den gamle jagt og sportsdisciplin bueskydning. Her får I virkelig sat jeres koncentration og evne til fokusering på prøve.

  Vi opsætter baner, instruere i brugen og søger for sikkerheden.
  Kan også kombineres med jagtgeværskydning og skydning med luftgevær. Se “Skyd og æd”

  Arrangementet kan afvikles hele året, så det kræver blot to timers ledig plads i jeres kalender. Vi finder et egnet sted og sørger for at sikkerheden og det praktiske er på plads – og selvfølgelig skal vi også nok medbringe en præmie til vinderne.
  Deltagerantallet kan være fra 10 -200 personer.
  Bue og pil kan fint kombineres med andre aktiviteter.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Skydning med luftgevær

  Målskydning med luftgevær – en sjov konkurrence til jeres næste arrangement.

  Deltageren får til opgave at skyde så mange point hjem på den afsatte tid. Der skydes med luftpistoler eller luftgeværer mod balloner, dåser og skiver efter bestemte regler.

  Vi opsætter baner – søger for instruktion og sikkerheden. Book et sjovt arrangement der kræver koncentration og præcison og alle kan deltage. Personer i kørestole kan deltage i dette arrangement.

  Skydekonkurrencen kan fint indgå i jeres arrangement som en enkeltstående oplevelse eller indgå i en større pakke med flere opgaver. Skydning kan være en sjov oplevelse både ved festlige lejligheder, polterabend, fødselsdag og ved teambuilding og jeres næste firmaarrangement.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Den store byggeopgave

  Til denne teambuilding bliver holdene udsat for den helt store byggeopgave. Holdene bliver testet i kreativitet, overblik, deres samarbejdsevner samt teknisk forståelse. Hvis opgaven skal løses, kræver det, at hvert enkelt hold finder en måde på at få ovenstående kvalifikationer til at samarbejde. Det kan lyde som en svær opgave, men tit viser det sig, at når alle hjælper til, så kan I mere end først antaget!

  Instruktørerne guider jer gennem dagen, hvor de såvel stiller krav til holdende samt giver feedback på løsning og samarbejdsevne på de forskellige hold.

  Den store byggeopgave byder på en udfordrende og sjov dag for alle. Aktiviteten tager 2,5 – 3 timer og kan afholdes hele året. Det anbefalede deltagerantal er 20-120 personer.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Farligt eventyrløb

  Det farlige eventyrløb er for jer, som ønsker en dag sprængfyldt med sjove aktiviteter, samarbejde og fællesskab. Her skal der dystes i discipliner i alt fra kajak til o-løb, så der er med garanti fyret op for en dag, hvor der er behov for at byde ind med netop de færdigheder DU er god til.

  Der konkurreres i hold, og hvert hold skal løse et bredt spektrum af opgaver på tid. For hver opgave, gives der point efter, hvor godt opgaven er løst. Valg af discipliner og niveauet af disse afstemmes efter jeres ønsker.
  Forplejning er med i prisen.

  Det farlige eventyrløb kan afvikles hele året rundt. For at skabe en så indholdsrig dag som overhovedet muligt, skal der afsættes 6 timer til dette arrangement. Deltagerantallet kan være fra 20 til 120 personer.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • GPS i skov og by

  Trænger i til et afbræk i hverdagen i jeres virksomhed eller afdeling?
  Så er GPS Tracking måske lige noget for jer! Med en GPS i hånden gælder det om for hvert hold at finde frem til de skjulte skatte i området, besvare spørgsmålene og til sidst skynde sig tilbage til startområdet.
  Da alle bliver grundig instrueret i brugen af GPS’en – er det en aktivitet, hvor alle kan være med.
  “Det store stjerneløb” udfordre ikke kun fysikken men også samarbejdsevnen og almen viden. Der små overraskelser ved posterne til at løfte stemningen… hvis I svare rigtig.

  GPS Tracking kan afvikles for et deltagerantal på 15 – 200 personer og kan arrangeres på alle tider af året. Hvis I bare sørger for at sætte to timer af til en sjov aktivitet, så skal vi nok sørge for alt det praktiske.
  Vi finder en et dejligt sted i natureni nærheden hvor I bor og udstikker en spændende rute

  “Uden mad og drikke – dur helten ikke”

  Et godt arrangement kræver god mad – og maden sørger Firmaevents Jylland gerne for ved jeres næste fest eller firmaarrangement. F.eks helstegt lam eller gris med lækkert tilbehør – grillet og serveret i naturen, hvor arrangement afholdes.

  Grillmaden leveres overalt i Danmark i samarbejde med grillmesterne fra Grill Catering.
  Læs mere på grillcatering.dk/ eller en tre rettes menu.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud nu på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Agent OO7

  I denne aktivitet bliver du og dit hold testet i, hvor godt I vil præstere som hemmelige agenter. I løbet af to timer vil I blive udsat for et antal forskellige missioner, hvor der blandt andet skal brydes gåder og knækkes koder. Der dystes på tid, så her gælder det for alvor om at holde hovedet koldt og undgå stress.

  Hvem mon bliver kåret som den bedste Agent 007?

  Aktiviteten kan afvikles for en gruppe på 20-200 personer og kan både foregå inde og ude.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Læs mere

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Store kunstdag – skab skulptur i naturen

  SKAB KUNST I NATUREN – MED NATUREN – AF NATUREN.

  Kreativitet og fantasi med naturmaterialer. En skabende proces til et firmaarrangement.

  Med en række naturmaterialer skabes forskellige produkter. F.eks laves en mand på en stol ud af grene og snor og det færdige resultat er 4 meter høj – en skulptur der vækker opsigt.
  Forhør om mulighederne.

  Velegnet både til større arrangementer og til mindre sammenkomster.

  Foregår udendørs ved skov eller strand.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Fiskekonkurrence

  Træk en gammel sweater på og lad bare skægget stå…
  Et sjovt arrangement – med næsten fangstgaranti.

  Fiskekonkurrence som teambuilding ved havet, åen, søen eller ved en Put and take. Vi har alt grejet – fiskestænger, kroge, madding og selvfølgelig en solid madpakke og en kold øl. Prøv 1, 2 eller 3 sjove fisketimer – og oplev spændingen om der er fisk på krogen.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Kajakpolo

  Kajakpolo foregår helt tæt på land – men deltagerne kan blive lidt fugtige… Så husk at medbringe håndklæde og tørre bukser… Grupperne kæmper om at få bolden i mål 4 mod 4 af flere korte omgange. Aktiviteten kombiners med andre udfordringer på land eller til vands.

 • Skyd og æd

  Overskrift

  I dette event konkurreres der i skydning. Du har måske set “Nak og æd” på DR 1. I konceptet får jægerne lækker mad hvis byttet nedlægges og knap så lækker mad hvis de fejler. Sådan går det også for grupperne i denne konkurrence.
  Vi skyder med jagtgevær efter lerduer, bue og pil og luftgevær om flest point. Vindergruppen får feks. oksemørbrad, nr. 2 gruppe får kotteletter og nr. 3 gruppe får pølser…
  Tilsidst udleveres gruppernes “bytte” og de tilbereder sammen maden af friske råvarer over bål og grill.

  Arrangementet varer 4 timer og slutter med fælles spisning øl og vin.

  Vi sørger for bestik, drikkevarer, råvarer, grill, kul, brænde og en fin lokation.

  Afvikles med profesionelle instruktruktører så sikkerheden er i top.

  qlcv

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

  Afvikles i samarbejde med Jagtskole.dk

 • Gravko

  Har du leget i sandkasse som barn med en gravko? Nu kan du prøve hvordan det er at bruge en rigtig gravko.
  I denne opgave lærer deltagerne først hvordan gravkoen håndteres. Herefter skal du selv i førerhuset -starte traktoren – sætte støttebenene ned og med grabben vælte tønder og trækegler. Og det er sværer end man lige tro.

 • HANDYWOMAN HANDYMAN

  Handy Woman

  Sammen med Handywoman tilbyder vi teambuilding i den helt rigtig håndværkerstil.
  Aktiviteten Handywoman/Handyman består af forskellige opgaver inden for Gør-det-selv i hjemmet, forskellige konstruktioner skabes med forskellige slags materialer og der arbejdes med brugen af forskelligt håndværktøj.
  Til denne event bliver gruppen inddelt i mindre hold og præsenteres for den store håndværkerudfordring. Holdene skal bevise deres kreativitet, præcision, overblik, finish og ikke mindst deres samarbejdsevner og deres tekniske kunnen. Til sidst kåres årets håndværkerteam 2018

  Ring og forhør mere om denne event 60643413

 • KULTUR I FIirgade

  se her

  Read more

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry
Cvr: 32045189

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os