Kreative firmaarrangementer – indoor og outdoor

Forårets lunere vejr og flere lyse timer bidrager for manges vedkommende til mere overskud og positivitet i hverdagen. Hos Firmaevents Jylland booster vi denne følelse med kreative firmaarrangementer for personer i alle aldre og med alle grader af fysisk form – vi har nemlig både aktiviteter indoor og outdoor!

Frygt ikke for dårligt vejr

Alt for mange har prøvet at stå i en situation, hvor det danske sommervejr spænder ben for ellers planlagte aktiviteter. Det sker nemlig ofte, at en ellers skyfri himmel overtages af mørke skyer og dermed truer et arrangement med regn og lave temperaturer.

Men ikke desto mindre er det danske klima ikke en faktor, du behøver at frygte, når du planlægger firmaarrangementer hos os. Vi har nemlig en bred palette af kreative aktiviteter såvel ude i det fri som inden døre, og derfor vil I være garanteret en vellykket dag trods dagens vejrprognoser.

Kreative opgaver: Gastronomi, kunst, teater og byggeteknik

Der er mange måder at være kreativ på, og vi giver jer muligheden for at vælge den kreative opgave, der passer bedst på netop jer.
Vælg eksempelvis at udfordre jeres kreativitet og gastronomiske sans med Den Store Bagedyst og en smags og duft-konkurrence, eller sæt jeres kunstneriske sans på prøve med installationskunst, malerworkshop eller dukketeater for voksne.

Den kunstneriske verden kan ligeledes udforskes gennem skabning af skulpturer i naturen, og er I friske på en byggeopgave, der ikke alene udfordrer jeres kreativitet men også stiller krav til jeres samarbejdsevner, er Den Store Byggeopgave med garanti en sjov og lærerig outdoor aktivitet.
Der er således rig mulighed for at kombinere forårets og sommerens lunere vejr med kreative firmaarrangementer, og kunne I tænke jer at få en sjov oplevelse sammen, er I mere end velkomne til at kontakte os allerede i dag!