Teambuilding indendørs

Indoor

 • Kreativitet ud af boxen

  Et forrygende morsomt teambuildings arrangement, hvor deltagerne i høj grad får udfordret deres fantasi, kreativitet og ikke mindst humor. Grupperne udfordres med opgaveløsninger på tid, udelukkende med æstetiske virkemidler. Billedkunst, skulptur, musik, rytme, digtning og rollespil. Der arbejdes med mange forskellige materialer.

  Deltagerne oplever nye kunstneriske sider af hinanden og friheden til at eksperimentere sammen om opgaveløsninger. Deltagere med nedsat fysik kan være med på lige vilkår.

  Forhør om pris på tlf. 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Den store bagedyst

  Den store bagedyst – en teambuildingsopgave der på samme måde som bagedysten i Tv udfordre kreativitet, fantasi, hurtighed og ikke mindst samarbejde. Ud af enkle, sjove materialer fremstilles der “smørrebrød” og “kager” – der dog ikke skal bages.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Dukketeater - kun for voksne

  Dukketeater hvor fantasien og kreativiteten og de kunstneriske evner virkelig kommer på prøve. Grupperne har 30 min til at fremstille dukkerne og en bagkullise – digte en historie og fremføre stykket og optage det på telefonen. Der arbejdes med diverse grønsager og frugter. Emnerne kan f.eks være et eventyr eller situationer fra virksomheden – og stykket skal vare 1 minut.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Duft og smagskonkurrence

  Teambuilding med smagsløgene i brug, exclusive, spændende dråber – som man drikker til kaffen.

  Book et arrangement med fantastiske smagsoplevelser og sjove fortællinger om Whisky, Gin eller Rom.

  Arrangementet kan vare 1 – 2 timer og dygtige instruktører fører jer sikkert igennem et sortiment af spændende, orginale drikke – hvor intet er overladt til tilfældighederne.

  Arrangementet kan afvikles som teambuilding hvor lugt – og smagsløgene sættes på prøve i grupperne når f.eks. den ældste whisky i en serie bestemmes – eller som traditionel smagning med sjove fortællinger og stor nydelse.

  Vi medbringer specielle glas der passer til oplevelsen, glasunderlag, et bredt sortiment af de bedste drinks, og skaber et hyggeligt og lærerigt miljø for 10 – 12 personer eller grupper med 400 deltagere eller flere så alle kommer hjem med en god oplevelse og alle er blevet en hel del klogere på de dyre dråber.

  Forhør om pris på tlf. 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Skabende kunst

  Indhold kommer snart…

 • Installationskunst med materialer

  Med denne teambuilding får deltagerne mulighed for at lade fantasien og kreativiteten og de drabelige tilbøjeligheder få frit løb når der skabes instalationskunst. Ud af diverse materialer skaber grupperne unik kunst, skulpturer, mobiler, tryk og sorthvide billeder, der siden kan udstilles i virksomheden elelr i hjemmet.
  Incl alle materialer.

  Pris: 2 timer 4800 kr. + moms

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Teambuilding med cirkus - og jongleringsworkshop.

  Deltagerne instrueres i brugen af kegler, bolde, hulahopringe, stylter, tallerkener på pind osv. Herefter øver gruppen sig og de bedømmes på deres færdigheder – hvor mange bolde eller kegler kan holdes i luften – og hvor længe.

  Forhør om pris på tlf. 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Drama for alvor

  Drama er noget vi skaber – og vi lader som om…

  Grupperne får instruktion i enkle kropslige og psykiske opvarmningsøvelser og dramatiske virkemidler og så skal der spilles roller, laves konkurrencer og gættelege og statusspil.
  Vi arbejder med de grundlæggende følelser og status i grupper.

  Temaerne kan være fra dagligdagen i virksomheden eller opdigtede. Alle på gulvet samtidig og i mindre grupper.
  Vi arbejder også med Forumteater hvor dilemmaer og konflikter bliver belyst i virksomheden via små rollespil – og finder nye muligheder for handling.

  Mindst 2 timer!

  Forhør om pris på tlf. 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Asger Jorn malerworkshop

  Malerworkshoppen starter med et skuespil, hvor selveste Asger Jorn og Else Alfelt ”genopstår” i skikkelse af multikunstner Lars H. Rasmussen og billedkunstner Mari Dahl. Deltagerne kan opleve de store kunstnere i deres malervirke ved lærrederne i arbejdet, og man kan overvære dialoger omkring cobrakunsten – den nye retning – og Jorns liv.

  Efter skuespillet inddrages deltagerene aktivt i malerworkshoppen, hvor de selv kan male abstrakte billeder, og Jorn og Else vil inspirere og motivere efter bedste evne.

  Der er alle nødvendige materialer til rådighed: pensler, staffelier, maling, paletter, plader at male på, men deltagerne må meget gerne medbringe egne lærreder og pensler, hvis de trænger til at få luftet kufferten med malergrej.

  Der vil være en række billedforlæg og informationstavler om Jorn og Alfelt til inspiration.

  Man kan frit vælge at tage sine færdige billeder med hjem eller de kan evt. udstilles lokalt.

  Det er frivilligt om man vil deltage i maleriet – man må meget gerne deltage som kunstinteresseret tilskuer.

  Pris – 50 deltagere: 2 timer – 8.000 kr. inklusiv alle materialer

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

Du har en sjov idé
- Vi får det til at ske!

Vi tilrettelægger arrangementer overalt i Danmark - og tager os af ALT det praktiske.

Forhør om mulighederne - vi sender et uforpligtende tilbud.

Ring på 60 64 34 13 eller udfyld kontaktformen.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os