Er du en del af en medarbejdergruppe? Og kunne I tænke jer at lave noget sammen, der ikke relaterer sig til daglige arbejdsopgaver men i stedet til det sociale bånd mellem jer? Så er firmaevents en oplagt mulighed for at blive udfordret på ny, få rørt lattermusklerne og ikke mindst at lære hinanden endnu bedre at kende – denne gang uden for arbejdsmæssig regi.

Firmaarrangementer for alle

Hos Firmaevents Jylland er vi et stærkt hold af kompetente fagfolk – både instruktører og konsulenter – som har gjort det til vores vigtigste opgave at lave firmaevents nær Silkeborg til en bred målgruppe.

I tæt samarbejde med den enkelte virksomhed planlægger vi gerne jeres firmaevent i Silkeborg med det formål at skabe glæde samt fornyede og forbedrede relationer medarbejdere imellem.

Et gennemgående træk for alle vores firmaevents er, at vi planlægger dem på baggrund af flere års erfaring inden for området, hvilket samtidig er jeres forsikring for, at I trygt kan lade os stå for jeres næste firmaarrangementer – hos os er I i kyndige hænder!

Få skræddersyet teambuilding

Teambuilding er en af de former for firmaevents for virksomheder i blandt andet Silkeborg, som vi er stolte over at kunne tilbyde. Faktisk tilbyder vi både teambuilding indoor og teambuilding outdoor.

Der kan være mange grunde til, at en virksomhed enten har et behov for eller et ønske om teambuilding: Mange nye ansatte, en presset hverdag eller ganske enkelt nysgerrighed. Uanset hvad årsagen til jeres ønske om teambuilding måtte være, står vi hos Firmaevents Jylland klar til at hjælpe jer med at arrangere teambuilding, der ikke alene kan ryste jer bedre sammen, men som også kan ruste jer og klæde jer på til nogle af de udfordringer, der tit og ofte melder sig på en arbejdsplads.

Teambuilding kan udformes og foretages på mange forskellige måder, og vi giver jer derfor muligheden for at være med til at bestemme, hvordan netop jeres teambuilding skal foregå. Har I særlige ønsker til lokalitet eller aktiviteter, tager vi med andre ord dette med ind i vores planlægning.

Her finder I os

Hvis I kunne tænke jer at holde et eller flere firmaarrangementer, er I velkomne til at kontakte os – givende og sjove firmaevents i Silkeborg er vores spidskompetence!

I finder os på adressen Hostrupvej 2, 8680 Ry. Hvis I ønsker at skrive en mail til os, kan dette gøres til firmaeventsjylland@gmail.com, mens vi kan kontaktes telefonisk på telefonnummer +45 60 64 34 13.

Vi ser frem til at høre fra jer!