Om os

Danmarks største udbyder af firmaevents og teambuilding med kreative, kunstneriske og æstetiske processer.

Teambuilding, udflugter og firmaevents, underholdning med teamfest og indoor – og outdoor sportsaktiviteter – så er du kommet det rette sted. Vi arrangere også her fra 2018 udflugter og events for turistgrupper der kommer til Danmark. Her har vi en række programmer til en uges oplevelser. De første grupper kommer fra Dubai med indkvartering på Radisson Blue Hotel i Silkeborg.

Historien bag

Jeg, Lars H. Ramussen er ejer af firmaet og jeg er uddannet socialpædagog og uddannet voksenunderviser og har i mange år undervist og arbejdet med mange slags mennesker – fra dybt afhængie, pyskisk syge til forsømte og skade børn og unge. Jeg har undervist voksne og udviklet en række kurser for Foa og Amu gennem en årrække.

Læs mere

I har en ide – vi får det til at ske

Jeg tilbyder således en bred vifte af aktiviteter, underholdning, oplevelser og events – målrettet både til firmaer og private – for voksne og børn og unge.

Vi har over 100 koncepter med teambuilding og underholdning som kan kombineres på forsekllige måder og udvikler gerne nye tilbud med udgangspunkt i jeres behov, jeres ideer og jeres fysiske forhold.

Skrædersyede events, kunstworkshops, kurser i konflikthåndtering, kommunikation og samarbejde.

Læs mere

Værdigrundlag

I et stort og broget marked for personlig vækst, udvikling, teambuilding og kurser kan det være svært at gennemskue, hvad man som kunde får for pengene og hvilke holdninger og motiver, der ligger bag et firmas produkter.

Læs mere

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os