Om os

Danmarks største udbyder af firmaevents og teambuilding med kreative, kunstneriske og æstetiske processer.

Teambuilding, udflugter og firmaevents, underholdning med teamfest og indoor – og outdoor sportsaktiviteter – så er du kommet det rette sted. Vi arrangere også her fra 2018 udflugter og events for turistgrupper der kommer til Danmark. Her har vi en række programmer til en uges oplevelser. De første grupper kommer fra Dubai med indkvartering på Radisson Blue Hotel i Silkeborg.

Historien bag

Jeg, Lars H. Ramussen er ejer af firmaet og jeg er uddannet socialpædagog og uddannet voksenunderviser og har i mange år undervist og arbejdet med mange slags mennesker – fra dybt afhængie, pyskisk syge til forsømte og skade børn og unge. Jeg har undervist voksne og udviklet en række kurser for Foa og Amu gennem en årrække.

Læs mere
Samarbejder idag med en lang række dygtige instruktører og konsulenter ved store projekter og events og indgår i samarbejde om aktiviteter over hele Danmark omkring afvikling af firmaarrangementer, kurser og underholdning, konferencer osv.

Firmaet blev oprettet i 2008 – med en fast ansat og nu med ca. ca 20 løst tilkyttede instruktører og medarbejdere.
I firmaet lægger vi stor vægt på humor, læring gennem egen kropslig oplevelse,anerkendelse, præcison, pålidelighed – og vi levere det vi lover og samler på tilfredse, glade kunder.
Alle har ret til at have det sjovt og retten til at lære nyt – og det har vi mange både seriøse og sjove bud på hvordan det kan foregå.


Mere om Lars H. RAsmussen

Jeg er firmaindehaveren og oprindelig uddannet som socialpædagog ved Peter Sabro seminarium og som voksenunderviser ved Silkeborg lærerseminarium. Jeg har været deltager på Tvinds Rejsende Højskole og været aktiv medskaber af foreningen UFF i mine ungdomsår. Her deltog jeg i en lang række støtteaktiviteter b.la. til flygtninge fra krigen i det nuværende Zimbawe – med tøj, lastbiler og en hakkefabrik til flygtningelejrene. Har i dag ingen samarbejde med UFF og Tvind som jeg idag er meget kritisk over for.

Jeg har arbejdet med voksne i misbrugsbehandling i 2 år og i 13 år med behandlingsarbejde med børn og unge med relationsforstyrrelser/tidlige følelsesmæssige skader.

I 10 år har jeg undervist voksne ved Den pædagogiske assistentuddannelse og PGU /AMU kurser. Jeg har løbende deltaget i faglige kurser b.la. i systemisk supervision og coaching ved Attractor.

Jeg har erfaring i undervisning i psykologi/pædagogik/sundhedsfag samt i kultur – og aktivitetsfag der dækker diverse værkstedsaktiviter med maleri, træarbejde, skulptur, udeliv, rappeling, dukketeater og teater/dramaaktiviteter.

Jeg er selv autodidakt skuespiller og klovn, har deltaget i Søhøjlandets Egnsteater, samt deltaget i en række teaterforestillinger for voksne og deltaget i en teatersportsgruppe. Jeg har sidst deltaget i stykket “For fælleskabets skyld” ved Ry kirkes 100 års jubilæum og deltaget i kursus med Keiht Johnstone i improvisation og kursus med hospitalsklovnen Patch Adams.

Jeg behersker, som det fremgår mange forskellige dicipliner og søger stadig nye udfordinger. Arbejder ofte sammen med andre konsulenter, undervisere og instruktører fra mit netværk, alt efter opgavens karakter og størrelse. Opgaver udføres både på engels og tysk.


I har en ide – vi får det til at ske

Jeg tilbyder således en bred vifte af aktiviteter, underholdning, oplevelser og events – målrettet både til firmaer og private – for voksne og børn og unge.

Vi har over 100 koncepter med teambuilding og underholdning som kan kombineres på forsekllige måder og udvikler gerne nye tilbud med udgangspunkt i jeres behov, jeres ideer og jeres fysiske forhold.

Skrædersyede events, kunstworkshops, kurser i konflikthåndtering, kommunikation og samarbejde.

Læs mere
Udgangspunktet er altid deltagernes regne essourcer, egne motiver og jeres egen virkelighed . Vi arbjejder udfra en systemisk tænkning.

Æstestiske virkemidler med inddragelse af deltagernes kropslige og følesesmæssige erfaringer – oplevelse på egen krop er omdrejningspunktet.

Jeg har altid arbejdet med humor og “den skæve ” tilgang til selvforståelse og afdramatisering af konfliktstof, samt ændring af “uheldige” relationsmønstre i organisationen via rollespil og forumteater.

Jeg arbejder sundhedsfremmende, hvor ikke mindst nærvær er en vigtig ingrediens.


Værdigrundlag

I et stort og broget marked for personlig vækst, udvikling, teambuilding og kurser kan det være svært at gennemskue, hvad man som kunde får for pengene og hvilke holdninger og motiver, der ligger bag et firmas produkter.

Læs mere
Jeg tilslutter mig helt Arbejdmarkeds – Etisk Råds 5 teser for god etik inden for kursusvirksomhed samt de etiske retningslinier for de danske hospitalsklovne som jeg har været nært tilknyttet og undervist.

Desuden er jeg optaget af miljø, økologi og bæredygtighed. Bruger ofte genbrugsmaterialer til events og underholdning.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os