En travl hverdag, stort arbejdspres og løbende udskiftning i medarbejderstaben er nogle af de ting, der går igen på mange arbejdspladser – hvad enten der er tale om små, mellemstore eller større virksomheder. Dette understreger vigtigheden af at prioritere atmosfæren samt sammenholdet de ansatte imellem højt, da et generelt godt arbejdsmiljø er den sikre vej til gode resultater.

Hos Firmaevents Jylland har vi specialiseret os i at hjælpe medarbejdere i alle typer af virksomheder med at forbedre relationen til hinanden. Dette gør vi gennem firmaevents for virksomheder i eksempelvis Horsens, hvor vi har erfaring med, at aktiviteter udenfor de vante rammer ikke alene kan være sjovt i øjeblikket men også have effekter, der kommer jer til gode, når I atter vender tilbage til arbejdet.

Hvem er vi?

Firmaevents Jylland er Danmarks største udbyder af teambuilding og firmaevents med kreative og æstetiske virkemidler. Firmaet ejes af Lars H. Rasmussen, som i tæt arbejde med instruktører og konsulenter kan bryste sig af at være Danmarks største udbyder af firmaevents og teambuilding.

Gennemgående for vores arbejde er intentionen om at stable firmaarrangementer på benene, som giver mening for den enkelte virksomhed. Det er nemlig langt fra alle firmaarrangementer, der passer til enhver virksomhed, idet både værdier og sammensætningen af medarbejdere i forhold til blandt andet køn og alder spiller en rolle.

Vi gør med andre ord altid vores bedste for at skabe det perfekte match mellem vores udbud af aktiviteter og jer som virksomhed.

Et væld af forskellige firmaarrangementer

Kunstnerisk eller atletisk? Ude i naturen eller inden døre? Stille og roligt eller fart over feltet? Disse er blot nogle af de spørgsmål, der melder sig, når vi skal planlægge et arrangement for jer. Mulighederne i forbindelse med firmaevents for jeres virksomhed i Horsens er nemlig mange, og i bund og grund er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan jeres firmaevent skal forløbe.

Som professionelle inden for området kommer vi gerne med forslag til oplagte firmaarrangementer og effektfuld teambuilding, men samtidig lægger vi også vægt på at lytte til jeres specifikke ønsker – i fald I har nogle – i vores planlægning af jeres firmaevent.

Det betyder altså, at vi tilbyder et væld af forskellige firmaarrangementer – og vi hjælper jer gerne med at finde frem til netop jeres!

Kontakt os

Ønsker I hjælp og inspiration til jeres næste firmaevent nær Horsens og lyder vores store udbud af firmaevents tiltalende? Så grib chancen, kontakt os og lad planlægningen af jeres firmaarrangementer begynde allerede i dag.

Firmaevents Jylland holder til på adressen Hostrupvej 2, 8680 Ry. Vi kan kontaktes per telefon på nummeret +45 60 64 34 13 og per mail på firmaeventsjylland@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra jer!