Sjov og effektfuld

Har du hørt om teambuilding? Men aldrig rigtig fået gjort en aktiv indsats for at få del i de fordele, som teambuilding kan give? Så giver vi hos Firmaevents Jylland dig hermed en god mulighed for at gøre drømme til virkelighed.

Vi er specialiserede i at arrangere firmaevents – herunder teambuilding i blandt andet Århus – der bringer smil frem på folks læber og indirekte har en effekt på relationen mellem medarbejdere og til sidst forhåbentlig en effekt på bundlinjen.

Skab forandring med teambuilding i Århus

Teambuilding er en af de absolut bedste måder at skabe mere sammenhængskraft, arbejdsglæde og motivation kollegaer imellem. Det er vanskeligt at finde konkrete tal, der bakker op om denne påstand, men ikke desto mindre er det vores opfattelse og erfaring i Firmaevents Jylland, at teambuilding har en effekt.

Til dagligt er det typisk flid, koncentration og mange arbejdsopgaver, der får lov at fylde medarbejdernes bevidsthed, men ved teambuilding bliver disse seriøse miner for en stund skiftet ud med anderledes sjove aktiviteter– og dét giver pote!

Teambuilding har en unik evne til ikke blot at skabe forandring men også til at ombytte arbejdsroller, udfordre mennesker på nye områder og ikke mindst udvikle bedre relationer mellem kollegaer. Det kan give mærkbare og positive effekter på det overordnede samarbejde, når kollegaer atter mødes over de vante arbejdsopgaver i dagligdagen.

Forskellige former for teambuilding

Teambuilding forekommer i mange former, og hos Firmaevents Jylland tilbyder vi en lang række forskellige typer af teambuilding i Århus, således at vi kan imødekomme netop jeres ønsker og behov.

Princippet bag teambuilding er at ryste medarbejdere godt og grundigt sammen og opleve hinanden på nye måder.

Større sammenhold er det typiske formål med en sådan virksomhedsaktivitet. Teambuilding er fordelagtig på samme måde som ”ice breakers” – små sjove, korte fællesaktiviteter i forbindelse med enten etablering af relationer mellem nye medarbejdere eller ved fusionering af to eller flere virksomheder. Dette kan gøres ved at afholde ”ice breakers” eller teambuilding, der varer alt fra en time til flere hele dage.

Foretrækker I teambuilding i Århus, der varer et par timer, kan en aktivitet eksempelvis bestå af en byggeopgave, der kræver samarbejde og gåpåmod for at lykkes og det kan foregår ude ude eller inde.

Lyder det interessant i jeres ører at afholde teambuilding, der varer længere tid, har vi gode erfaringer med heldagsarrangementer med indkvartering og fuld forplejning. Dette byder byder på hyggeligt samvær, underholdning, aktiviteter, festligheder om aftenen og transport. En helt igennem god måde at komme tættere på hinanden. Og som arrangør skal i ikke tænke på noget – blot nyde oplevelserne sammen med personalet.