Nytænkende firmaevents i Århus

Såvel unge som gamle, venner som bekendte og nye som erfarne får en spændende dag, når vi arrangerer jeres firmaevent.
Hos Firmaevents Jylland er det nemlig vores passion for sammenhold, der danner grundlaget for vores arbejde med tilrettelæggelse og udførelse af ethvert firmaevent i Århus. Med andre ord brænder vi for at gøre idé til virkelighed og dermed skabe et firmaevent i Århus, Silkeborg eller andre steder i Jylland, hvor alle ansatte i virksomheden får en god og lærerig oplevelse.

Firmaevent i Århus og resten af Jylland – tænk ud af boksen

At arrangere et firmaevent handler ikke alene om at samle medarbejdere i en virksomhed om noget andet end de daglige arbejdsopgaver; det handler i lige så høj grad om at forkæle medarbejderne, som hver dag yder en stor indsats for, at virksomheden skal fungere optimalt.

Af denne grund mener vi, at medarbejdere fortjener at få en oplevelse ud over det sædvanlige, når der skal arrangeres et firmaevent i Århus eller andre steder i Jylland. Mange byer i Midtjylland som Århus og Silkeborg byder på meget fine forhold til både indoor og outdoor sportsaktiviteter og teambuilding og nedenfor giver vi et indblik I nogle af de mange muligheder, der er for at tænke ud af boksen og skabe et nytænkende firmaevent for dine medarbejdere.

Aktiviteter, fester og udfordringer

Der findes ikke den virksomhed, som ikke kan have enten gavn eller sjov af at have et firmaarrangement. Men fordi virksomheder er forskellige, tilbyder Firmaevents Jylland også forskellige aktiviteter for jer, som ønsker at stable et unikt firmaevent på benene.

Vi kan tilbyde et firmaevent, der enten byder på aktiviteter på land, til vands eller i luften:

  • På land kan vi være behjælpelige med at arrangere alt fra transport, teambuilding, fester og underholdning, musik, dans, konkurrencer, trylleri og jonglering.
  • Til vands er det oplagt at lave en teambuilding – aktivitet, hvor vi gennem bygning af en tømmerflåde ikke blot får udfordret jeres kreativitet og byggeevner men også jeres samarbejdsevner. Vi arrangerer skattejagt med kanoer og kajapolo på vandet – fisketur med stang og fridykning med snorkel og dragt under vandet.
  • I luften tilbyder vi faldskærmsudspring –tandemspring – for de medarbejdere, der har mod på en sådan udfordring kombineret med teambuilding på land. Teambuilding med opsætning af reb og klatring på rebbaner samt rappelling.

Uanset hvilket element, der tiltaler jer mest, vil jeres firmaevent være baseret på sociale aktiviteter, hvor det sociale samvær og relationer er i fokus. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for jeres firmaevent i Århus eller hvor i Jylland det ønskes afviklet. Vi gør vores bedste for at skræddersy en løsning, hvor jeres præferencer og områdets muligheder går op i en højere enhed.

Ønsker I at planlægge et firmaevent, er vi hos Firmaevents Jylland eksperter i at få idéer gjort til virkelighed!

Læs  f.eks om udendørsteambuilding her