Firmaarrangement Århus

Få en uforglemmelig oplevelse

Latter, brede smil og en behagelig stemning. Tre ord der kendetegner de firmaarrangementer i Århus, som vi hos Firmaevents Jylland er eksperter i.
Mange års erfaring og en stor passion for det sociale liv har gjort os til et sikkert sted for jer at henvende jer. I ønsker at arrangere et fagligt eller et underholdende arrangement – så er det her.

Faglige og underholdendende arrangementer

Konference eller kursus? Firmafest, teambuilding eller dagsaktiviteter? Der findes mange typer af arrangementer, og uanset hvilken type, der er relevant for jeres virksomhed, kan vi hjælpe jer med at arrangere et vellykket firmaarrangement i Århus.

Samtidig kan I vælge lave firmaarrangement i Århus eller andre steder i Jylland til et arrangement, der varer et par timer, eller der varer en eller flere dage. Altså giver vi jer muligheden for at få arrangeret et firmaarrangement i Århus – i form af eksempelvis et kursus – der inkluderer overnatning, fuld forplejning og eventuelt en fest, uanset om formålet er af faglig eller ren underholdende karakter!

Firmaarrangement i Århus med udfordring

Udover at være gode til at lave faglige og sjove events, har vi gjort det til vores speciale at levere firmaarrangementer i Jylland og Århus, der inkluderer udfordringer af de involverede parter.

Udfordring kan skabes på mange måder: Kulinariske udfordringer, musikalske udfordringer, sansemæssige udfordringer, fysiske udfordringer og meget mere. Præcis hvilke udfordringer, I finder interessante, er op til jer, men uanset hvad I foretrækker, vil vi altid kunne hjælpe og rådgive jer til et godt og passende valg og give et tilbud.

Lad Firmaevents Jylland arrangere jeres næste firmaarrangement i Århus

Lyder vores kompetencer tiltalende? Så lad os hjælpe jer med at arrangere jeres næste firmaarrangement i Århus, Silkeborg eller resten af Danmark. Vi skræddersyr jeres firmaarrangement i Århus, så det passer netop til jeres virksomhed for på denne måde at få præferencer og muligheder til at gå op i en højere enhed.

Firmaevents Jylland er leveringsdygtige i smukke indendørs faciliteter via samarbejde med en række udbyder af indkvarteringer i hele Jylland og vi har kendskab til mange udendørs perler i og omkring Århus der bare venter på at blive indtaget af jeres virksomhed.

Kunderne siger

Tusind tak for en helt forrygende eftermiddag. Det var fedt at mærke at der var god stemning og at deltagerne også fik andet med hjem end en tør omgang generalforsamling.

Pia Hamann – JCI, Region Midt

Se flere >>

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os