Inspiration til dit sommerevent

Foråret er over os, og sommeren nærmer sig med hastige skridt. Temperaturerne stiger, det samme gør humøret, og vi higer alle efter at komme ud og nyde dette til fulde. Hvad er derfor mere oplagt end at stable et underholdende og uforglemmeligt sommerevent på benene?
Hos Firmaevents Jylland ønsker vi, at alle får det maksimale ud af, at vi går årets dejligste årstid i

Aktiviteter med fart over feltet og tid til fordybelse

Et godt event har brug for et godt omdrejningspunkt. Et sådant omdrejningspunkt kan – afhængigt af lyst og temperament – med fordel være en enten indoor eller outdoor aktivitet.

Når det er sommer i Danmark, er der få steder i verden, der kan hamle op med den danske natur, og derfor er det oplagt at udnytte dette til at dyrke sport udendørs. Dette kan gøres i form af eventyrløb, brug af bue og pil og skøre og atypiske sportsdiscipliner, og er du vild med vand er en fisketur, kanopolo og kajakpolo ligeledes oplagte aktiviteter.

Er du i knap så høj grad bidt af sport, kan dit sommerevent i stedet med fordel tage udgangspunkt i aktiviteter såsom kunst, drama, sang og kulinariske opgaver – aktiviteter som gennem fordybelse i højere grad lægger op til at slippe kreativiteten fri.

Fest i det fri

Der er ikke mange ting, der runder sjove og udfordrende aktiviteter lige så godt af, som fester gør. Derfor står vi gerne for alt fra mad og drikke til stole, borde og bestik, således at du kan slutte dit sommerevent på festlig vis.

Tillader det danske sommervejr, at spisning og hygge foregår udendørs, sørger vi for at en lun sommeraften danner rammen om festlighederne. Din vigtigste opgave er at nyde det hele.
Har du lyst til at gribe chancen for at lave et succesfuldt sommerevent, og som potentielt kan udvikle sig til en årlig tilbagevendende begivenhed, er du velkommen til at kontakte os hos Firmaevents Jylland og høre mere om, hvordan vi kan skabe præcis det sommerevent, du drømmer om.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os