Stomp – musikalsk rytmeværksted

Teambuilding med Stomp Workshops

Teambuilding med Stompworkshops som enkeltstående arrangement eller i forbindelse med flere teambuildingsopgaver. Ved Stomp events har deltagerne virkelig mulighed for at finde rytmen sammen og blive rystet sammen. De kan finde glæden og selvtilliden ved fælles at skabe lyde, musik, rytmer og dans. Arrangementet skaber glæde og sammenhold i virksomheden eller ved det private arrangement.

Rytmeworkshop

Stomp -og rytme workshop

Det fine ved teambuilding med Stomp

Alle kan deltage uanset erfaring og musikalsk baggrund. Den kropslige kommunikation styrkes og udfordres ved at bruge hele kroppen ved at knipse, trampe, klappe osv. og ved at bruge trommer, koste, murespande og murebaljer, slagtøj og diverse andre sjove redskaber. Stomp – og rytmeworkshops kan bruges som opvarmning til fælles udfordringer og kan anvendes som afslutning på dagens event. Stomp – og rytmeworkswhoppen kan afvikles over en, to eller  flere timer.  En hel dag kan anvendes til Stomp –  hvor det rytmiske og musikalske indhold udvikles og forfines i løbet af dagen i små og store grupper. Her arbejder grupperne med at udvikle deres egne rytmer og lyde.

Stomp og rytme

Firmaeventsjylland Stomp

Stompworkshoppen tilpasses virksomheden

Firmaevents Jyllands Stomparrangement  tilpasse organisationens niveau, ønsker og behov og er meget velegnet til konferencer, store møder, faglige dage og teambuilding.  Stompworkshoppen er f.eks velegnet ved firma julefrokost og vi kan inddrage den helt store gruppe med flere hundrede deltagere.

Stomp og rytme

Firmaeventsjylland Stomp

Vores instruktører er meget musikalske, professionelle og fra Rytmeworkshop

Forhør om pris

 

 

 

Tags: , , ,

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os