Dukketeater

Dukketeater

Teambuilding med dukketeater

En firmaevent med teambuilding hvor der skabes et dukketeater spil.

Fantasien, kreativiteten og deltagernes kunstneriske evner kommer virkelig i spil i denne event. Gruppernes skabede evne kommer på prøve. Grupperne skal på tid fremstille forskellige dukker og male/tegne forskellige kulisser til de forskellige scener.

Firmaevents Jyllands kreative event med dukketeater bringer folk sammen.

Hvordan laves teambuilding med dukketeater

Deltagerne skal selv opdigte en historie, lave replikker og fremføre/spille stykket. De skal også lave en lille film over stykket og optage det på telefonen

Hvordan laves dukkerne til teambuilding hos Firmaevents Jylland

Der arbejdes med diverse affaldsgrøntsager og affaldsfrugter. Disse er lette at bearbejde/manipulere og give personligheder  – f.eks “Den sure citronprinsesse” – og “Kong Gulerod”

Inspirationen til indhold til dukketeateret kan hentes i kendte eventyr eller hentes fra kendte situationer i dagligdagen i virksomheden.

Hvad får deltagerne ud af at lave dukketeater i teambuilding – er det ikke kun for børn?

Dukketeater har i gennem mange hundrede år været forbeholdt voksne. Kun i det sidste århundrede er det noget vi for det meste forbinder med børneunderholdning. Men sådan har det ikke altid været. Dukketeater har været brugt på markedspladser og ved store festligheder for voksne både i Europa, Sydamerika og i Asien gennem mange hundrede år. Helt tilbage til oldtiden har man kendt til dukketeater for voksne. Det er et anerkendt håndværk som har rigtig mange spædende muligheder for kreative udfoldelser.

Bestil uforpligtende tilbud på event her

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os