Teambuilding med cirkus – og jongleringsworkshop

Teambuilding med cirkus – og jongleringsworkshop

Cirkus og jongleringsworkshop

Deltagerne instrueres først i denne teambuilding til brugen af en række forskellige cirkusremedier. Det er kegler, bolde, hulahopringe, stylter, tallerkener på pind, svingpois, vimpler, ballancebrædter osv. Deltagerne øver sig derefter og gruppen skal nu selv sammensætte en lille forestilling, med de forskellig cirkusting.  Dette skal vises for den for de øvrige deltagere. Gruppens fremførelse bedømmes på en række forskellige parameter. En morsom event der kan indgå i et længere forløb og den kan indgå som et festlig indslag til en fest.

Firmaevents Jylland har også gode erfaringer med cirkus og jongleringsevent til byfest og vejfest. Jonglering og cirkus er også oplagt til børn – og unge arrangementer – og vi  har flere gange afviklet den ved konfirmationsfester.

Hvad kan teambuilding flytte

Denne event med cirkus og jongleringsworkshop inddrager hele kroppen og den styrker fælleskabet og sammenholdet i virksomheden. Det at opleve hinanden i helt nye roller hvor man er lidt ude af sin komfortzone kan frigive en masse psykisk energi og glæde ved samværet.

Vi afvikler denne event med ressourcer fra Cirkus Gustav og Klovnebooking

 

 

Forhør om pris på tlf. 60 64 34 13

Bestil uforpligtende tilbud på event her

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os