Firma julearrangement

Juleunderholdning

Firmaevents Jylland leverer juleunderholdning i Jylland, Sjælland og på Fyn med den rigtige julemand med “Gammeldaws juletræsfest.” Vi danser og leger om træet og uddeler gaver til børnene. Julemanden kan optræde til egen medbragt indspillet musik fra eget musikanlæg som der synges og danses til eller vi kan levere levende musik med 2 musikanter.  Julemandsunderholdning leveres fra 1 november indtil 31/12. Men book juleunderholdningen i god tid for at være sikre på at få den rigtige julemand. Firmaevents Jylland afvikler mellem  35 -50  julefester om året.

Læs mere om alle vores julearrangementer på julemandens.dk

Julearrangementet med trylleshows

Ud over julemandsoptræden kan Firmaevents Jylland tilbyde trylleshows med drillenisse eller trylleshows med en klovn. Læs mere om de forskellige show vi tilbyder på  klovnebooking.dk

Julefrokost

Julefesten og  julefrokosten kan blive ekstra hyggelig og sjov med nissepiger og musikalske nisser der hygger og laver sjov med gæsterne.

Julefrokosten kan afvikles på Kirstinelund Udviklingscenter – program følger i august 2019

Rudolf til julefesten

Julemanden kan medbringe Rensdyret Rudolf – et stort rensdyrkostume hvor vi putter to af jer voksne ind i. Og så laves der sjov med Rudolf under sangen om Rudolf.

Bestil juleunderholdning i god tid

Ring 60643413

 

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os