Over grænsen uden pas

Et 24 timers natløb igennem skov og mark – med en masse fysiske og psykiske udfordringer og opgaver der skal løses undervejs.

Sammen med instruktøre der b.la. har stor erfaring fra hjemmeværnet – “De grønne mænd” afvikler vi et “Flygtningeløb” hvor det for grupperne handler om at komme frem til målet – “Det forjættede land” – uden at blive set – uden at blive fanget og uden at blive afhørt.

Alle køres først med bind for øjnene til et ukendet område i bus eller på lastbil – udstyres med nye identiteter og en livshistorie, let forplejning, lidt udstyr f.eks en lygte, andet beklædning og et kort.
Alle personlige egndele inddrages – herunder mobiltelefoner – dog ikke evt. medicin.
Grupperne skal holde sig skjult undervejs på flugten, for ikke at blive fanget og sendt retur eller blive afhørt af “de grønne mænd,” der lurer overalt i skoven og meget gerne vil vide alt om deres identitet – hvor de kommer fra og hvor de skal hen.

Start kl. 21 og slut kl. 9 om morgenen.

Grupperne skal undervejs finde frem til en lysning i skoven omkring kl. 24 hvor der er varme drikke og lidt varm mad – samt nye informationer. Her holder de venligtsindende “Skovboer” til.
Derefter skal grupperne videre til et nyt sted hvor der skal laves ly for natten så de kan sove. Her ligger soveposer, liggeunderlag og presseninger klar. Søvnen bliver dog afbrudt efter ca. 90 min. af “de grønne mænd” med stor larm – og så er det med at tage flugten og komme videre inden man fanges.
Ved slutmålet ca. kl. 8 – “Det forgjættede land” – er der lækker morgenmad med kaffe, the og rundstykker, ost og syltetøj – og så går turen hjemad igen – til egen seng.

Arrangementet kan afvikles i det Midtjyske Søhøjland og overalt i nærheden af lidt større skovområder og marker med fri adgang.

Velegnet som teambuilding, ledertræning for voksne og som oplevelseser for de ældre skoleklasser, ungdomsskoler, højskoler, daghøjskoler, der ønsker spændende udfordringer.
Alle med almindlig førlighed og kondi kan deltage.

Arrangementet kan tilrettelægges specielt for grupper med handicaps.

Forhør om flere detaljer på dette arrangement på telefon – eller book et gratis og uforpligtende møde på: 60 64 34 13

Bestil uforpligtende tilbud på event her

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os