MBT tur i det grønne

Lyder en guidet mountainbiketur i eksempelvis Marselis skoven (Århus), Silkeborg skovene eller Rude skov (København) som noget for dig? Hvis ja, så står instruktører klar til at lede dig gennem de både skønne og udfordrende områder i naturen.

Er du nybegynder eller har erfaring med mountainbike, gør ingen forskel. Turene bliver nemlig alle tilrettelagt med en kombination af teori og praksis, så alle kan være med. Med denne kombination fokuseres der på, at oplevelsen bliver sjov, lærerig og udfordrende for alle de forskellige deltagertyper. Alt sammen med naturen som baggrund.

Den teoretiske del af kurset vil tage udgangspunkt i de udfordringer, der kommer i forbindelse med brugen af et nyt træningsredskab – i denne forbindelse mountainbiken. I den anden halvdel af kurset, nemlig den praktiske, vil du blive introduceret for såvel tekniske øvelser som leg på mountainbiken. Desuden fokuseres der på at give dig nogle elementer til, hvad der kan give dig sikkerhed i mountainbiketræningen.
Alt i alt kan kurset hjælpe dig til at finde ud af, om mountainbike er noget for netop dig!

Idet vi sørger for alt udstyr til turen samt frokost i løbet af dagen, skal du kun medbringe praktisk tøj i forhold til vejrudsigten samt drikkedunk. Det vil desuden være en god ide at medbringe skiftetøj samt en energibar. Løbebukser og tætsiddende kondisko/løbesko er den anbefalede påklædning til turen.
Al information i forbindelse med deltagelse sendes på mail senest 14 dage før kursets afholdelse.

Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

Bestil uforpligtende tilbud på event her

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os