Lederskab og stresshåndtering

Personlig lederskab og stresshåndtering for teams, de enkelte medarbejdere og ledelsen. Alle kan udvikle langt større motivation, overskud og trivsel, både i arbejdesmæssige og private forhold.
Vi tilbyder længervarende forløb med fokus på stresshåndtering og stress forebyggelse – samt hvorledes man tager bedre ansvar for en postitiv adfærd og fokuserer på det, der er bedst for en selv og organisationen. Forløbet er med fokus på ballancen mellem kroppen og hovedet – tanker, sind og adfærd.
Der indgår i forløbet en række praktiske, kreative, æstetiske udfordringer og en del terapeutiske redskaber og individuelle samtaler.

Forhør mere om indhold og pris.
VI aflægger gerne jeres virksomhed et besøg, så I kan høre mere omkring indholdet.

Forløbet afvikles i samarbejde med min samarbejdspartner Bente Tranekær.
Bente siger om sig selv:
“Med mange års erfaring i sparring med mennesker i udvikling samt en bred teoretisk baggrund med anerkendte uddannelser indenfor psykologi, kommunikation, samtaleterapi og kropsbevidsthedsterapi, sikrer jeg i samarbejdet en vedvarende effekt.
Et af mine vigtige livsmål er at inspirere mine kunder til at skabe sig et liv og tage ansvar for dette, hvor der er langt større fokus på glæde, nutid, fremtid, muligheder og succes”.

Læs mere om Bente på https://tranekaer-consult.dk.

Bestil uforpligtende tilbud på event her

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os