Cocktailbar til festen

Cocktailbar ved firmafesten

Fantastiske flotte og velsmagende cocktails til enhver festlige lejlighed og til alle typer firmaarrangement -leveret af Firmaevents Jylland.

Vi levere både drinksbar til firmaarrangementet eller den private fest  – med og uden alkohol. Vi levere altid fri bar med dygtige bartender, der gør en dyd ud af at udfordre alle jeres sanser – både visuelt, på smagen og på duften. Det kan være som afslutning på arrangement eller et hovedindslag i festen.

I kan booke en time, to timer eller gerne en hel aften. Og vi kan naturligvis også stå for al underholdningen med  musik til festen.

Cocktailbar til firmafesten

Cocktails til firmafesten

Teambuilding eller firmafest med drinks og højt humør

Drinks med og uden alkohol – med smag og duft du sent glemmer

Vi serverer vores lækre drinks i samarbejde med On the road Cocktailbar 

Bestil nu

I glemmer det ikke

I glemmer sent afslutning på en teambuildingsdag hos Firmaevents Jylland når baren åbner med rigtig flotte drinks ud over det sædvanlige. Og bemærk at alkoholfrie drinks – såkaldte mocktails,  kan være lige så indbydende som drinks med alkohol -og så er der  ingen problem med at køre hjem.

Drinks fra bunden

Alle drinks laves hver gang helt fra bunden med gode og friske råvarer, hvoraf de fleste altid er økologiske.

Vi kan afvikle jeres teambuildings arrangement og jeres fest på vores eget sted: Kirstinelund -Udviklingscenter hvor der er plads til 350 gæster i den ene salen – men vi leverer naturligvis over hele Danmark.

Skal der være gang i festen med levende musik eller musik fra anlæg med dj´s leverer vi også gerne dette. Stor lyd, stor lys og stor oplevelse leveres i samarbejdspartner med Muba lyd

Ring gerne nu 60643413 og forhør om priser.

 

 

 

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os