Firmaevents Jylland

Danmarks største udbyder af kreative og sjove oplevelser

Firmaevents Jylland tilrettelægger unik underholdning og aktivitet over hele Danmark – for alle generationer.

Vi bruger naturen, vandet og træerne og skaber aktiviteter, der vækker følelser, glæde, indlevelse, forundring og empati blandt deltagerne og skaber derved et godt fundament for dybere gensidig forståelse og samarbejde.

I teambuildingen inddrager vi kroppen, følelser, fantasien og ikke mindst humor, så alle får en god succesoplevelse ved at deltage. Vi tilrettelægger også mere fysisk udfordrende opgaver med grænseudvidende oplevelser på vand og i højden.
Outdoor sports eller indoor sports – vi har et bud på spændende aktiviteter.

Firmaevents Jylland har et frisk bud på aktiviteter og forandring

Vi oplever at det har en stor positiv indvirken på medarbejderne og deres samarbejde at de laver teambuilding sammen. Vi tror på, at netop vores koncepter gør en forskel i en broget verden med mange tilbud. Vores koncepter er både udfordrende og sjove og vores instruktører er altid på toppen.

Firmaevents Jylland tilrettelægger teambuilding, fester, udflugter og events for både små og store virksomheder, med hang til udvikling, humor, trivsel og øget effektivitet. Aktiviteter der ikke belaster den enkelte – alle kan være med.
Vi har en fantastisk smuk base til afvikling af arrangementer både ud og inde ved Kirstinelund Udviklingscenter i Skanderborg – men arrangere over hele landet.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
firmaeventsjylland@gmail.com

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os