Teambuilding

Outdoor

 • Ud af sumpen

  teambuildingsopgave der kræver tydelig kommunikation, strateg og kropslig kontrol – hvor deltagerne skal ind i “Sumpen” et stort afgrænset område og hente poster ud med point.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Skør sport

  Skør sport er, som navnet ligger op til, anderledes og sjov sport. Holdende dyster i en række discipliner, det kunne f.eks. være skiskydning og blindegolf, og så gælder det ellers bare om at få flest point.

  Vores kreative instruktører sammensætter aktiviteterne ud fra jeres ønsker og behov og sørger for, at alle deltagene bliver guidet igennem et par sjove og aktive timer. Aktiviteten kan afvikles hele året og for et deltagerantal på 12-200 personer.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Bue og pil

  Robin Hood – igen igen.

  Dyst mod kollegaer og venner i den gamle jagt -og sportsdisciplin bueskydning. Her får I virkelig sat jeres koncentration og fokusering på prøve, når I skal ramme plet ved hjælp af bue og pil. Til aktiviteten anvendes der traditionnel langbuer og officielle skiver og der dystes om flest point til holdet og den enkelte.

  Vi iopsætter baner, instruere i brugen og søger for sikkerheden.

  Arrangementet kan afvikles hele året, så det kræver blot to timers ledig plads i jeres kalender. Vi finder et egnet sted og sørger for at sikkerheden og det praktiske er på plads – og selvfølgelig skal vi også nok medbringe en præmie til vinderne.
  Deltagerantallet kan være fra 10 -200 personer.
  Bue og pil kan fint kombineres med andre aktiviteter.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Skydning med gevær/pistol

  Målskydning med luftgevær – en sjov konkurrence til jeres næste arrangement.

  Deltageren får til opgave at skyde så mange point hjem på den afsatte tid. Der skydes med luftpistoler eller luftgeværer mod balloner, dåser og skiver efter bestemte regler.

  Vi opsætter baner – søger for instruktion og sikkerheden. Book et sjovt arrangement der kræver koncentration og præcison og hvor alle kan deltage – også personer i kørestole kan deltage i dette arrangement.
  Afvikles som solo opgave eller som en del af 3 eller 4 andre opgaver overalt i Danmark.

  Skydekonkurrencen kan fint indgå i jeres arrangement som en enkeltstående oplevelse eller indgå i en større pakke med 3 eller flere opgaver. Skydning kan være en sjov oplevelse både ved festlige lejligheder, polterabend, fødselsdag og ved teambuilding og jeres næste firmaarrangement.

  Ring og forhør om mulighederne og forhør om prisen på tlf. 60 64 34 13

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Den store byggeopgave

  Til denne teambuilding bliver holdene udsat for den helt store byggeopgave. Holdene bliver testet i kreativitet, overblik, deres samarbejdsevner samt teknisk forståelse. Hvis opgaven skal løses, kræver det, at hvert enkelt hold finder en måde på at få ovenstående kvalifikationer til at samarbejde. Det kan lyde som en svær opgave, men tit viser det sig, at når alle hjælper til, så kan I mere end først antaget!

  Instruktørerne guider jer gennem dagen, hvor de såvel stiller krav til holdende samt giver feedback på løsning og samarbejdsevne på de forskellige hold.

  Den store byggeopgave byder på en udfordrende og sjov dag for alle. Aktiviteten tager 2,5 – 3 timer og kan afholdes hele året. Det anbefalede deltagerantal er 20-120 personer.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Farligt eventyrløb

  Det farlige eventyrløb er for jer, som ønsker en dag sprængfyldt med sjove aktiviteter, samarbejde og fællesskab. Her skal der dystes i discipliner i alt fra kajak til o-løb, så der er med garanti fyret op for en dag, hvor der er behov for at byde ind med netop de færdigheder DU er god til.

  Der konkurreres i hold, og hvert hold skal løse et bredt spektrum af opgaver på tid. For hver opgave, gives der point efter, hvor godt opgaven er løst. Valg af discipliner og niveauet af disse afstemmes efter jeres ønsker.
  Forplejning er med i prisen.

  Det farlige eventyrløb kan afvikles hele året rundt. For at skabe en så indholdsrig dag som overhovedet muligt, skal der afsættes 6 timer til dette arrangement. Deltagerantallet kan være fra 20 til 120 personer.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • GPS i skov og by

  Trænger i til et afbræk i hverdagen i jeres virksomhed eller afdeling?
  Så er GPS Tracking måske lige noget for jer! Med en GPS i hånden gælder det om for hvert hold at finde frem til de skjulte skatte i området, besvare spørgsmålene og til sidst skynde sig tilbage til startområdet.
  Da alle bliver grundig instrueret i brugen af GPS’en – er det en aktivitet, hvor alle kan være med.
  “Det store stjerneløb” udfordre ikke kun fysikken men også samarbejdsevnen og almen viden. Der små overraskelser ved posterne til at løfte stemningen… hvis I svare rigtig.

  GPS Tracking kan afvikles for et deltagerantal på 15 – 200 personer og kan arrangeres på alle tider af året. Hvis I bare sørger for at sætte to timer af til en sjov aktivitet, så skal vi nok sørge for alt det praktiske.
  Vi finder en et dejligt sted i natureni nærheden hvor I bor og udstikker en spændende rute

  “Uden mad og drikke – dur helten ikke”

  Et godt arrangement kræver god mad – og maden sørger Firmaevents Jylland gerne for ved jeres næste fest eller firmaarrangement. F.eks helstegt lam eller gris med lækkert tilbehør – grillet og serveret i naturen, hvor arrangement afholdes.

  Grillmaden leveres overalt i Danmark i samarbejde med grillmesterne fra Grill Catering.
  Læs mere på grillcatering.dk/ eller en tre rettes menu.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud nu på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Agent OO7

  I denne aktivitet bliver du og dit hold testet i, hvor godt I vil præstere som hemmelige agenter. I løbet af to timer vil I blive udsat for et antal forskellige missioner, hvor der blandt andet skal brydes gåder og knækkes koder. Der dystes på tid, så her gælder det for alvor om at holde hovedet koldt og undgå stress.

  Hvem mon bliver kåret som den bedste Agent 007?

  Aktiviteten kan afvikles for en gruppe på 20-200 personer og kan både foregå inde og ude.

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Læs mere

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Store kunstdag – skab skulptur i naturen

  SKAB KUNST I NATUREN – MED NATUREN – AF NATUREN.

  For alle, der har lyst til at bruge kreativitet og fantasi i en skabende proces.

  Med en række naturmaterialer skabes en række forskellige produkter til udstilling eller eget brug. F.eks laves en mand på en stol ud af grene og snor og det færdige resultat er 4 meter høj – en skulptur der vækker opsigt.

  Velegnet både til større arrangementer og til mindre sammenkomster.

  Foregår udendørs ved skov.

  Pris: 30 deltagere – 7.000 kr. + moms.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Fisketur

  Træk en gammel sweater på og lad bare skægget stå…

  Fiskekonkurrence som teambuilding ved havet, åen eller ved en Put and take – vi har alt grejet – fiskestænger, kroge, madding og selvfølgelig en solid madpakke og en øl. Prøv 2 eller 3 sjove fisketimer ved vandet – og oplev spændingen om der er fisk på krogen

  Lyder ovenstående interessant, så ring og få et tilbud på tlf. 60 64 34 13.

  Bestil uforpligtende tilbud på event her

 • Kajakpolo

  Indhold kommer snart…

 • Kano polo

  Indhold kommer snart…

Du har en sjov idé
- Vi får det til at ske!

Vi tilrettelægger arrangementer overalt i Danmark - og tager os af ALT det praktiske.

Forhør om mulighederne - vi sender et uforpligtende tilbud.

Ring på 60 64 34 13 eller udfyld kontaktformen.

Adresse

Firmaevents Jylland
Hostrupsvej 2
8680 Ry

CVR: 32045189

Kom i kontakt

+45 60 64 34 13
info@firmaeventsjylland.dk

Find vej

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Vil du styrke dit team?

Kontakt os i dag på 6064 3413 eller udfyld nedenstående

Find os